تحویل ۱۲۰ نقشه زمینشناسی کاربردی تا بهار سال ۱۴۰۵ از سوی سازمان زمینشناسی
به گزارش ایسنا، آئین تحویل مستندات و نتایج طرح تحول زمینشناسی و اکتشاف ذخایر معدنی-استان کردستان (بلوک دیواندره) با حضور معاونان و مدیران سازمان زمینشناسی و اکتشافات معدنی کشور و مسؤولان فنی طرح تحول استان کردستان در این سازمان برگزار شد.
دکتر داریوش اسماعیلی، رئیس سازمان زمینشناسی و اکتشافاتمعدنی کشور در این مراسم گفت: طرح تحول زمینشناسی و اکتشاف ذخایر معدنی و همچنین موافقتنامههای سه جانبه بین سازمان زمینشناسی و اکتشافاتمعدنی کشور، ایمیدرو و معاونت معدنی وزارت صنعت، معدن و تجارت به اعتقاد من یکی از بهترین تصمیماتی است که در چند سال اخیر اخذ شد و نتایج آن در حال هویدا شدن است.
اسماعیلی با بیان اینکه بخشهایی از نتایج تحقیقاتی طرح تحول در گذشته اتمام و تحویل شده، تصریح کرد: امروز شاهد تحویل مستندات و نتایج طرح تحول زمینشناسی و اکتشاف ذخایر معدنی-استان کردستان (بلوک دیواندره) به معاونت معدنی وزارت صمت و رئیس ایمیدرو خواهیم بود.
وی با اشاره به اینکه در طرح تهیه نقشههای زمینشناسی گامهای بلندتری را پیشرو داریم تا بتوانیم به اخذ گواهی کشف در انتهای زنجیره بخش معدن برسیم، خاطر نشان کرد: بیش از ۴۰ درصد ریسک اکتشاف در بخش اکتشاف و پیجویی انجام شده و خوشبختانه پیشرفت در تهیه نقشههای زمینشناسی کاربردی یک ۵۰ هزارم در سه لایه زمینشناسی، زمینشناسی اقتصادی و ژئوشیمی به جایی رسیده که نقاط امیدبخش را معرفی میکند.
رئیس سازمان زمینشناسی و اکتشافاتمعدنی کشور تاکید کرد: بخشهای علاقهمند که مجوزهای لازم را اخذ کردهاند، از این پس میتوانند بر روی یک محدوده تمرکز داشته باشند و در صورتی که نسبت به واگذاری محدودههای امیدبخش معرفی شده، اقدام کنیم، شکی نیست که پس از برگزاری مزایده چندین برابر هزینه انجام شده عاید خواهد شد که این امر برای کشور مهم است.
به نقل از روابطعمومی سازمان زمینشناسی و اکتشافاتمعدنی کشور، اسماعیلی در ادامه از طراحان اولیه این طرح تشکر و قدردانی کرد و ضمن اشاره به برخی اصلاحات جزئی در این زمینه افزود: به طور یقین طرح تحول تهیه نقشه زمینشناسی یک پنجاه هزارم را با قوت و قدرت ادامه خواهیم داد.
معاون وزیر صمت با بیان اینکه طی ۴ سال گذشته حدود ۸۰ نقشه زمینشناسی تهیه و تحویل شده، خاطرنشان کرد: تا پایان سال ۱۴۰۴ و در نهایت تا پایان بهار ۱۴۰۵ این قول را خواهیم داد که بیش ۱۲۰ نقشه زمینشناسی کاربردی و معادل یک و نیم برابر ۴ سال گذشته تحویل خواهیم داد و تحقق این امر منوط به تامین اعتبار است.
وی افزود: متولیان و مسؤولان بخش معدن در وزارت صنعت، معدن و تجارت به اهمیت موضوع تهیه نقشههای زمینشناسی کاربردی واقف هستند که امیدواریم بخشهای دیگر کشور را نیز جهت تصویب قانون و مقررات مورد نیاز برای این طرح همراه کنیم تا به اهداف مورد نظر دست یابیم.
انتهای پیام