فراخوان «کاربردهای فناوری نانو در صنعت آب و محیط زیست»
به گزارش ایسنا، استفاده از فناوریهای نوین برای حل چالشهای کلیدی و ارتقای کیفیت خدمات زیستمحیطی و مدیریت منابع آبی کشور، شناسایی و حمایت از نوآوریها و فناوریهای پیشرفته در صنعت آب و محیط زیست، ارائه راهحلهای فناورانه برای مدیریت پایدار منابع آب و کاهش آلودگیهای زیستمحیطی و تقویت اکوسیستم نوآوری و توسعه استارتاپها و شرکتهای دانشبنیان در این حوزه از اهداف این فراخوان است.
همچنین از محورهای این فراخوان میتوان به تصفیه آب و پساب؛ راهحلهای جدید برای تصفیه آب و فاضلاب صنعتی و خانگی، شیرینسازی آب و کاهش هزینه و افزایش بازدهی فرآیندهای شیرینسازی آب در مناطق کمآب، پالایش و اندازهگیری آلایندهها و استفاده از فناوریهای نانو برای شناسایی و حذف آلایندههای آلی و غیرآلی، کاهش آلودگیهای زیستمحیطی و بهبود عملکرد سامانههای تصفیه با ارتقای بهرهوری و کاهش مصرف انرژی در فرآیندهای مرتبط اشارهکرد.
نانوجاذبها: برای حذف آلایندههای آلی، فلزات سنگین و بهبود کیفیت آب، نانوفتوکاتالیستها: برای تسریع فرآیندهای اکسیداسیون و تجزیه آلایندههای مقاوم، نانوحسگرها: برای اندازهگیری دقیق آلایندهها و شناسایی سریع ترکیبات مضر، فناوری نانوحباب: در افزایش راندمان فرآیندهای تصفیه آب و کاهش مصرف انرژی، نانوفیبرها و نانوغشاها: در تصفیه آب و جداسازی ذرات و آلایندههای شیمیایی و بیولوژیکی از اولویتهای پذیرش طرحها و ایدهها در این فراخوان است.
از مزایای شرکت در این فراخوان میتوان به حمایت مادی ستاد توسعه فناوری نانو و میکرو تا سقف ۲۰۰ میلیون تومان از تیمهای برتر، شبکهسازی و امکان ارتباط با فعالان و سرمایهگذاران حوزه فناوری و محیط زیست و توانمندسازی: فراهم شدن بستری برای رشد و توسعه طرحهای نوآورانه و ورود به بازار اشاره کرد.
علاقهمندان به شرکت در این رویداد که با همکاری ستاد توسعه فناوریهای نانو و میکرو برگزار میشود، میتوانند تا تاریخ ۳۰ بهمنماه ۱۴۰۳ با مراجعه به وبسایت وبسایت gamecourt.ir اطلاعات تکمیلی را دریافت و فرمهای ثبتنام را تکمیل کنند.
به نقل از معاونت علمی ریاستجمهوری، این فراخوان فرصتی منحصربهفرد برای محققان، استارتاپها و شرکتهای دانشبنیان است تا با ارائه طرحهای نوآورانه در حوزه آب و محیط زیست، علاوه بر بهرهمندی از حمایتهای مالی و تخصصی، سهمی تأثیرگذار در توسعه پایدار کشور داشته باشند. استفاده از ظرفیتهای فناوری نانو در این حوزه میتواند گامی مؤثر در حفظ منابع آب، کاهش آلودگیها و بهبود زیستبوم کشور باشد.
انتهای پیام