دوره انتظار ایرانی ها برای خانه دار شدن چقدر شد؟
به گزارش همشهری آنلاین، سعید شعرباف، کارشناس مدیریت شهری گفت: مدت خرید مسکن برای دهکهای پایین یعنی دهکهای١ تا ٣ در ارزانترین نقاط کشور چیزی حدود ٧۶سال است. یعنی خانهدار شدن تبدیل به رؤیا شده است.
وی افزود: مدت زمان متوسط برای خرید مسکن در کل کشور هم ۵٣ سال است و معنایش این است که با شرایط فعلی و تورمی که وجود دارد در مسکن، عملاً خانه دار شدن یک رویاست آن هم با اعدادی چند برابر عرف بینالمللی.
شعر باف ادامه داد: در حوزه سبد هزینه خانوار، به طور میانگین در کشور تقریباً ۵٠ درصد هزینه یک خانوار امروز دارد برای مسکن هزینه میشود در برخی از شهرها مثل تهران این عدد دارد به ٧٠ درصد هم میرسد و در اغلب کلان شهرهای ما بالای ٣٢ درصد، یعنی بیش از یک سوم درآمد دارد کنار گذاشته میشود برای مسکن و ببینید چقدر این عامل عامل مهمی ست در رضایت اجتماعی اگر بتواند حتی در میان مدت حل بشود.
ورود روزانه یک تن طلا به کشور از طریق فرودگاه امام
سیاستهای تازه دولت در زمینه واردات طلا منجر به افزایش ورود طلا به کشور شده است در تازهترین خبر مشخص شد روزانه یک تن طلا از فرودگاه امام وارد کشور میشود. روزانه نزدیک یک تن طلا از فرودگاه امام وارد کشور میشود. سعید چلندری، مدیرعامل شهر فرودگاهی امام گفت: روزانه ۷۰۰کیلو تا یک تن طلا از فرودگاه امام وارد کشور میشود. همچنین شرایط واگذاری برخی عرصههای شرکت فرودگاهی امام خمینی(ره) به بخش خصوصی فراهم شد.
بنگاهداری بانکها با شرایط موجود اصلاح نخواهد شد
علیمحمد احمدی، کارشناس اقتصادی با تأکید بر اینکه اصلاح بنگاهداری بانکها نیازمند مداخله جدی بانک مرکزی و دولت است گفت: این مسئله با شرایط موجود اصلاح نخواهد شد.
هواپیماهای ATR ایرانایر فعال است
شمسالدین فرزادیپور، مدیرعامل شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران گفت: هواپیماهایATR برخلاف باور عمومی، جزو پیشرفتهترین هواپیماها به لحاظ فناوری هستند و این هواپیما با ظرفیت بالای ۹۵درصد طی هفته گذشته پرواز کرده است.
راهاندازی بازار ارز تجاری منجر به جهش قیمتی نرخ ارز نخواهد شد
مجید فلاحینیا، معاون اداره پایش بازار ارز بانک مرکزی با اشاره به اینکه راهاندازی بازار ارز تجاری باعث ایجاد شفافیت در عرضه و تقاضای ارز میشود گفت: با راهاندازی این بازار هیچ گونه جهش قابل توجهی در قیمت نرخ ارز روی نمیدهد.
رعایت الگوی مصرف شاهکلید رفع کمبود انرژی است
ابوالفضل عسگری، مدیرعامل شرکت مادرتخصصی تولید نیروی برق حرارتی ضمن دعوت از هموطنان به مصرف بهینه انرژی برای مقابله با خاموشی گفت: رعایت الگوی مصرف شاهکلید رفع کمبود انرژی است.
صنعت هوانوردی کشور نیازمند بازمعماری است
حسین پورفرزانه، رئیس سازمان هواپیمایی کشوری گفت: در صنعت هوانوردی با وجود تشدید تحریمها از نظر فناوری به مشکل برنمیخوریم، اما باید مسائل اقتصادی آن را حل کنیم که نیازمند بازمعماری است.
ترانزیت ۱۲میلیون تن کالا از مبادی مرزی زمینی تا پایان آبان
رضا اکبری، رئیس سازمان راهداری گفت: در 8ماه امسال بیش از ۱۲میلیون تن کالا از مبادی مرزی زمینی کشور ترانزیت شد که در مقایسه با ترانزیت ۱۴میلیون تنی در کل سال گذشته رشد بسیار خوبی نشان میدهد.
مصرف گاز خانگی از ۶۷۰میلیون مترمکعب گذشت
سیدحسن موسوی، سخنگوی شرکت ملی گاز ایران اعلام کرد ۶۷۱میلیون مترمکعب، یعنی ۷۸درصد از کل گاز تحویلی به شبکه سراسری، در بخش خانگی، تجاری و صنایع جزو مصرف شد.
تحقیقات بخش کشاورزی سالانه ۲میلیارد دلار صرفهجویی ارزی برای کشور دارد
غلامرضا گلمحمدی، معاون وزیر جهاد کشاورزی گفت: پژوهشهای سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی سالانه ۲میلیارد دلار صرفهجویی ارزی برای کشور دارد.
صنعت پتروشیمی با چالش جدی خوراک مواجه است
محمد شریعتمداری، مدیرعامل هلدینگ خلیجفارس گفت: صنعت پتروشیمی با محدودیت جدی خوراک مواجه است و در این زمینه تزاحم منافع بین توسعه این صنعت با تأمین نیازی گاز مردم وجود دارد که باید برای آن چارهاندیشی شود.
۵۷۰هزار تن کالای اساسی از چابهار ترخیص شد
قاسم عسکرینسب، مدیرکل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان گفت: از ابتدای امسال حدود ۵۷۰هزار تن کالای اساسی از چابهار ترخیص شده است. برای تخلیه بار هر کشتی از ۴جرثقیل استفاده میشود که این کار باعث افزایش سرعت عمل شده است.