اقتصاد > صنعت و معدن و تجارت

بسته دولت برای جبران خسارات صنایع به‌زودی اعلام می‌شود



به گزارش خبرنگار مهر، صمد حسن‌زاده، رئیس اتاق ایران امروز در نشست شورای رؤسای اتاق‌های استانی گفت: در طول یک ماه گذشته با رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار دیدار داشتیم و درباره برنامه‌های این سازمان در راستای بهبود محیط کسب‌وکار و روند سرمایه‌گذاری صحبت کردیم. دیدار با رئیس‌کل بانک مرکزی برای بررسی فعالیت مرکز مبادله ارز و طلا نیز در این بازه زمانی اتفاق افتاد.

وی ادامه داد: برای اطلاع‌رسانی بیشتر و آموزش استفاده از مرکز مبادله ارز و طلا به فعالان اقتصادی با حضور معاون ارزی بانک مرکزی، چندین جلسه برگزار شد. در کنار مباحث بانکی، نشستی با وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات داشتیم که به دنبال آن شاهد رفع فیلتر یکی از پیام‌رسان‌ها بودیم. نشست با وزیر میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری در راستای واگذاری مکان‌های تاریخی به بخش خصوصی برای بهره‌برداری و نگهداری بهتر از آنها نیز انجام شد.

حسن‌زاده همچنین به دیدار هیئت‌رئیسه و تعدادی از رؤسای اتاق‌ها و کمیسیون‌های تخصصی اتاق ایران با رئیس‌جمهور اشاره کرد و گفت: مسئله مهم دیگری که اتاق ایران در حدفاضل بین نشست پیشین و جاری هیئت نمایندگان مورد تاکید قرار گرفت، موضع fatf بود که آقای پزشکیان با آن موافق هستند و مقام معظم رهبری هم دستور دادند که در مجمع تشخیص مصلحت نظام بررسی شود، بخش خصوصی هم پیگیری‌های خود را در این راستا انجام خواهد داد.

وی افزود: جهش‌های اخیر نرخ ارز قیمت مواد اولیه و هزینه‌های وارداتی را برای تولید کنندگان افزایش داده و نقدینگی و سرمایه در گردش تولیدکنندگان به چالش خورده است. این مطالب به رئیس کل بانک مرکزی انتقال پیدا کرد و قرار شد ۲۵۰ همت برای افزایش سرمایه‌های بانکی به بانک‌ها تزریق شود.

حسن زاده گفت: اتاق ایران خواسته‌ی دیگری از رئیس جمهور داشت، که خسارت‌های واحدهای تولیدی که به واسطه قطعی انرژی زیان دیده اند را جبران کند که مشخصاً این امکان وجود ندارد. بنابراین ما این پیشنهاد را دادیم که دستگاه‌ها مطالبات شأن را از بخش خصوصی کمی تعویق بیندازند تا بخش خصوصی به مرور تسویه کند.

رئیس اتاق ایران تاکید کرد: امروز ایران با مشکلات بزرگ اقتصادی، سیاسی، اجتماعی و شرایط سخت در منطقه خاورمیانه مواجه است. از طرفی شاهد اجرای برنامه‌هایی برای تضعیف ایران از سوی برخی کشورها در سطح بین‌المللی هستیم.

وی افزود: در عین حال واحدهای صنعتی و تولیدی ایران از کمبود برق و گاز، خسارت‌های بزرگی را متحمل شده‌اند که باید طبق قانون، حقوق آنها را مطالبه کنیم و برای جبران این خسارت‌ها سعی کردیم فرصت یا تمهیداتی در پرداخت بدهی‌های مالیاتی، بیمه‌ای و … واحدها، دیده شود که به زودی از طرف دولت اعلام خواهد شد.

افزایش و عطف به ماسبق شدن تعرفه‌های برق صنایع، متوقف شد

کیوان کاشفی، عضو هیئت رئیسه اتاق ایران نیز در این نشست درباره افزایش تعرفه‌های برق واحدهای صنعتی از ابتدای مهرماه گفت: با پیگیری‌ها مقرر شد افزایش تعرفه‌های برق واحدها و عطف به ماسبق شدن آن، متوقف شود، چون غیرقانونی و غیرمنطقی بود. بنابراین اگر در استانی هنوز بر اساس تعرفه‌های افزایشی، بهای برق واحدها، محاسبه می‌شود، اعلام کنید تا پیگیری شود.

وی اظهار کرد: موضوع جبران خسارت‌های ناشی از قطع انرژی که به واحدهای اقتصادی وارد شده است نیز مورد پیگیری قرار گرفت و بر این اساس به زودی بسته حمایتی از طرف دولت، اعلام می‌شود.



منبع:مهر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا